Trauma za prosečnog muškarca: Žene otkrile idealnu veličinu penisa

Prosečna dužina penisa evropskih muškaraca u erekciji je od 13,5 do 14,2 centimetra, ali je to ženama, doduše u teoriji, malo…

Image by Jerzy Górecki from Pixabay

Veličina penisa je važna, ali veći ne mora da znači i bolji, potvrdile su to žene u debati “Autentična ženska skala veličine penisa” na portalu penissizedebate.com.

Žene su imale zadatak da reše sve dileme vezane za veličinu muškog “alata”. Zaključile su da je idealna dužina penisa od 18,41 do 20,95 cm, a obim od 15,87 do 16,51 cm.

Sve više ili manje od toga ispunjava kriterijume, ali nije idealno. Penis manji od 11,43 i veći od 27,4 centimetra okarakterisan je kao “nezadovoljavajući”, piše “Hafington post”.

Želje i mogućnosti
Image by Kirill Averianov from Pixabay

Velike studije i istraživanja koja su rađena u Evropi pokazala su, međutim, da je prosečna dužina penisa evropskih muškaraca u erekciji od 13,5 do 14,2 centimetra, pa se u ovom slučaju želje i mogućnosti veoma razlikuju.

Prema interaktivnoj mapi koja se može pronaći na sajtu Allsizesmatter.com, može se videti da prosečno najduži polni organ u svetu imaju stanovnici Ekvadora od 17 cm, potom Gane – 16,8 cm, Kameruna – 16,7 cm i Sudana – 16,5 cm, ali treba istaći da ne postoje podaci za nekoliko zemlja Afrike. Ustaljeno je mišljenje da Afrikanci pre svih mogu da se pohvale veličinom svoje “alatke”.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare