Ko je u reprezentaciji Srbije čiju ženu jeb’o? PROCURELO PITANJE IZ SLAGALICE?

Izvor:
Politički.rs, Foto: Društvene mreže

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija za koju se tvrdi da predstavlja jedno od pitanja koje je trebalo da bude postavljeno u popularnom kvizu “Slagalica”

Na društvenim mrežama se ovih dana pojavila fotografija na kojoj piše “Koji naš igrač je je’o čiju ženu?” i  koja podseća na pitanja iz kviza “Slagalica”.

U komentarima ispod slike, upućeni navode da je to pitanje trebalo da bude postavljeno u jednoj od prošlih emisija kviza, ali da su nadležni na vreme reagovali i sprečili tu sramotu.

U komentarima se još navodi da je svima poznato da su supruge i devojke naših fudbalera, sve do jedna, verne ljube, žene, majke, kraljice i domaćice i da je ovo pitanje najverovatnije delo hrvatske kontraobaveštajne službe koja pokušava da unese nemir među našim reprezentativcima.

Sem želje da se unesu razdor među fudbalerima i spreče njihovu briljantnu igru, ovom akcijom Hrvati su imali za cilj da prouzrokuju duševnu bol i patnju našem predsedniku Aleksandru Vučiću, koji bi sigurno bio potrešen ako srpski fudbaleri ne bi na Svetskom prvenstvu postigli istorijski uspeh. Zna se da je svaki potez našeg predsednika istorijski, pa ništa manje istorijski ne sme da bude i rezultat koji naša reprezentacija mora da ostvari

Srećom, među našim veličanstvenim orlovima vlada bratska sloga i ljubav i spremni su za istorijske pobede na koje su se zavetovali predsedniku, tako da zlobni Hrvati i ostali dušmani mogu samo da nas mrze i da nam zavide i na reprezentaciji i na predsedniku.

“Ne može nam niko ništa, dok imamo Vučića da nas vodi”, podsećamo vas za kraj na reči našeg svetski priznatog konceptualnog umetnika Mitra Mirića.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare