17/09/2021

Politički.rs

JUČE DANAS SUTRA

Nova slika Milice Dabović: GOLO DUPE I DETE NA RAMENIMA

FOTO: INSTAGRAM/STEFANOVAMAMA13 / INSTAGRAM

Košarkašica Milica Dabović našla se na meti kritika zbog provokativne slike koju je danas postavila na društvene mreže i sve to ne bi izazvalo ogromnu pažnju, da nije pozirala u ovom izdanju sa sinom Stefanom.

Dabovićeva je, naime, pozirala sa detetom na ramenima u prekratkom teksas šortsu, a u prvom planu je bila je njena zadnjica, što je pojedinima zasmetalo i smatraju da je ovo “bez imalo ukusa”, piše Blic.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Dabovic (@stefanovamama13)

“Ovo je užasno, pih”, “Ovo nije sexy”, “baš ga pretera”, “zar ovako da izađeš na ulicu i to sa detetom?!”… su samo neki od komentara koji su se našli ispod nove objave košarkašice na koje ona nije reagovala.

Inače, Milica je tokom pandemije zarađivala novac od prodaje polovnih stvari.

– Ovih godinu dana barem nisam uopšte brinula kako ću platiti račune i Stefanu vrtić. Bila sam ta koja je trčala, radila, snimala reklame, imala posao… Pokušala sam da radim i u jednoj klinici, ali se tu nisam našla – pričala je košarkašica, i otkrila da ne reaguje na negativne komentare koje joj ljudi upute, već se trudi da ostane optimistična:

– Svako ima svoje mišljenje, o ukusima se ne raspravlja. Jedan je život i želim da ga živim najlepše moguće. Osoba sam koja ne mrzi nije ljubomorna, nemam komplekse. Prosto, takva sam kakva jesam, imam kriv nos i čukljeve, ne stidim se. Hejterima na čast i dušu, oni i nisu nigde zbog toga. Mnogo više pažnje pridajem pohvalama i svim divnim ženama koje mi pišu: “Milice, ti si divna, poslala si mi stvari, dala mi i spasla me…” Hejteri su samo jedna kap u okeanu.

Izvor: Blic

POSLEDNJE OBJAVLJENO
%d bloggers like this: