Profesor: Upucan sam, dobio sam kovid, žena me vara, usred razvoda sam! Ako preživim, ispit će se održati idućeg ponedeljka

Profesor: Upucan sam, dobio sam kovid, žena me vara, usred razvoda sam! Ako preživim, ispit će se održati idućeg ponedeljka

Poruka koju je navodno jedan profesor poslao svojim studentima, kako bi ih obavestio da će ispit biti odložen, postala je viralna zbog bizarnih razloga koje je naveo.

“Nažalost, moraću da odložim ispit i otkažem predavanje u četvrtak. Upucan sam i završio na Hitnoj. Takođe sam dobio kovid i usred sam razvoda. Konsultacije s mojim asistentom su i dalje od 11 do 12 u ponedeljak i sredu. Ako budem živ, ispit će se održati idućeg ponedeljka”, napisao je u objavi koja je odmah počela da se širi društvenim mrežama.

Na internetu se ubrzo pojavio i nastavak:

“Čini se da je moj zadnji mejl postao viralan. Hvala vam na obaveštenju. Srećom, moja povreda nije bila ozbiljna, kao ni moji simptomi kovida. Ispit se i dalje održava u ponedeljak. Nadam se da nećete varati kao moja žena. Srećno svima”, stoji u objavi.

Prva poruka podeljena je 132,5 hiljada puta i dobila je 814 hiljada lajkova, a izazvala je brojne reakcije.

Dok neki komenarišu da je profesor neprofesionalan, jer deli svoje privatne probleme sa studentima, drugi ga brane, a treći tvrde da dotični profesor ne postoji i da se radi o lažnoj objavi.

B92

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare