“Šta je jebaču!? Mislio si da jebeš moju ženu!?” Namamio ženinog ljubavnika porukom s njenog broja, pa mu priredio doček

“Šta je jebaču!? Mislio si da jebeš moju ženu!?” Namamio ženinog ljubavnika porukom s njenog broja, pa mu priredio doček

Jedan sredovečni suprug uz Hrvatske, bivši rukometaš i miran porodičan čovek, priredio je pravu dramu prošlog vikenda kada je rešio da je vreme da upozna ženinog ljubavnika.

Korona već neko vreme traje, a kako su za “24sata.hr” rekli neki od sagovornika dobro upoznatih sa situacijom, “besposlen mozak je đavolje igralište”. Tako je muž, koji ima oko 50 godina, već neko vreme sumnjao u vernost nekoliko godina mlađe supruge, piše Blic.

SMS je poslao sa ženinog mobilnog

Čini se i da je otprilike imao neku viziju ko bi mogao biti potencijalni ljubavnik supruge – ipak, hteo je da bude siguran pa je napravio “inspekciju” ženinog mobilnog iskoristivši, kako se to fino kaže, njenu nepažnju. Poslao je SMS liku na kojeg je imao pik, inače vlasniku kafića iz jednog od obližnjih mesta, a u poruci mu je obećao nezaboravno veče punu vrućeg seksa!

Sve je postalo jasno nedugo zatim, za dobar provod očigledno super-zainteresovani vlasnik lokala (inače takođe porodični čovek), koju godinu stariji od “suparnika”, dojurio je do porodične kuće svoje “stare” ljubavi. Navodno su bili u vezi pre 20-ak godina, što je i bio okidač sumnje u vernost.

Na njegov šok, dočekao ga je 50-godišnjak, naoružan pištoljem. Iako je sve bilo jasno vlasniku kafića, 50-godišnjak je, držeći ga na nišanu, istresao sve što ga je mučilo.

– Što je jebaču!? Mislio si da jebeš moju ženu!? Sad ćeš se skinuti, a onda nazovi svoju ženu i reci joj gde si i zašto si tu! – deo je tirade upućene prema nesuđenom ljubavniku, kojeg je potom “domaćin” naterao da popije prozirnu tečnost.

Uverio ga je da je u pitanju cidokor. Da li od bezbojne tečnosti ili od straha, on se onesvestio. “Spasili” su ga lekari Hitne službe pristigli na intervenciju jer ga je tako bez svesti 50-godišnjak izbacio na ulicu. Kako se ustanovilo, ipak nije bio u pitanju otrov.

Muž dobio zabranu prilaska ljubavniku

Dok je ovaj dolazio sebi, (pre)sumnjičavi muž mu je izbušio gume na automobilu. Kako se pak situacija razvijala u poslednjih nedelju dana, kako su supruge podnele novonastalu situaciju, tek treba da se vidi. Onaj policijski deo je delimično gotov: 50-godišnjak je prijavljen i pušten na slobodu uz meru opreza – ne sme da se približava žrtvi.

Na pitanje zašto iz PU dubrovačko-neretvanske nisu izvestili javnost o ovom prilično bizarnom događaju, “24sata.hr” je dobio više nego zanimljiv odgovor. Nisu se u sedištu policije u Dubrovniku vodili činjenicom da je ovakva priča miljama daleko od svakodnevne, nisu smatrali da bi javnost trebalo da bude informisana o potezanju oružja, kaznenim delima oduzimanja slobode, pretnje, oštećenja tuđih stvari…

Ne, ključna je činjenica bila da je reč o “porodičnim stvarima” za koje su procenili da “ne postoji opravdani medijski interes”.

Blic/ Naslovna foto ilustracija politicki.rs/ Pixabay

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare