VRAČEVI ZAPOMAŽU: Čuvaj se predsedniče, OTROVAĆE TE

Izvor:
Direktno.rs, Foto: Printscreen

Jutarnji program na TV Pink izborom gostiju i tema prevazilazi sve granice apsurda.

U emisiji u kojoj se govorilo o tome kako su vračevi krivi za poraze srpskih fudbalera na Mundijalu u Kataru, vračevi su optuženi za još gori i zlokobniji plan. Verovali ili ne, prema navodima jednog od gostiju Pinka, vračevi se spremaju da otruju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, piše portal Direktno.

– Ja molim šefa države da ne ide u Albaniju, da pošalje nekog drugoga. Ne zbog neprijatnosti, protesta i svega toga i poniženja. Nego upravo varijanta što mu spremaju magijske stvari koje utiču na njegovo zdravlje. Ja sada upućujem predsedniku Srbije javno apel da se kloni šta kaže Varhelji da će ići ili ne. Srbija je više puta ponižena, ne samo u ovoj igri sa Švajcarcima po drugi put, svesno preko magijskih struktura, jer su naši igrači izgubili dve stvari: izgubili su energiju samopouzdanja i izgubili su snagu u nogama, snagu u sebi – rekao je Tomislav Kresović, publicista i teoretičar zavera, i dodao:

– A ovo što se priprema na političkoj sceni jeste da kad znaju ko je vodeći na političkoj sceni, onda stimulišu energije… Strelice se upućuju i prema rukovodstvima pojedinjenih država kad treba da se odluče moćne stvari. I Neđa (Nedeljko Dražić prim. nov.) jako zna. On je jedno vreme lečio i Slobodana Miloševića i druge od drugih stvari i neke druge svetske državnike… Predsedniku Vučiću je objektivno zdravlje i život u opasnosti u narednih par meseci. Ne od političkih stvari, nego od trovanja i od parapsiholoških aktivnosti. Zato mora da ima pored sebe ozbiljnog parapsihologa u vremenima i situacijama koje će odlučivati od mnogim pitanjima, a sve se štimuje do marta iduće godine.

Inače, Tomislav Kresović, gospodin koji je izrekao ovu ekskluzivu na Pinku je jednom prilikom istakao kako “političari sa čipom u mozgu vladaju nad nama”. To govori o njegovom kredibilitetu i o kakvoj se zapravo osobi radi.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare