Bijeljina dočekala Vučića natpisima “IZDAJNIK”

Izvor:
Politički.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravio je danas u Bijeljini povodom centralne manifestacije obeležavanja Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave

Mediji pod njegovom kontrolom danas neprestano izveštavaju o tom događaju i o srdačnoj dobrodošlici koju su mu priredili građani Bijeljine.

Da nije sve baš tako srdačno i bajno prošlo i šta stvarno o Aleksandru Vučiću misle Srbi iz Republike Srpske, govore nam i fotografije koje su nam poslali naši saradnici.

Foto: Politički.rs

Naime, gotovo cela Bijeljina je oblepljena nalepnicama sa fotografijama Aleksandra Vučića i natpisom “Izdajnik”.

Foto: Politički.rs

Naši saradnici javljaju da su jedinice policije i gradska komunalna služba bile celog dana angažovane da skidaju ili cepaju nalepnice, kako se ne bi predsednik Srbije osećao neprijatno prilkom boravka i kako mu ne bi preseo današnji  ručak.

Foto: Politički.rs

Ne zna se ko je lepio nalepnice “Izdajnik”, poznato je od ranije da ih je pokret Oslobođenje štampao u više od milion primeraka, pa se postavlja pitanje da li se to “Oslobođenje” proširilo i na Republiku Srpsku i jesu li to uradili jataci Mlađana Đorđevića ili Srbi koji sa pokretom nemaju veze, već im je samo jasno ko je i šta je Aleksandar Vučić.

4 1 glas
Glasanje za članke

Ostavite komentar

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
VITAR
VITAR
6 meseci pre

samo izmisljaju praznike da bi se setali i sakupljali i trosili pare. Niko taj praznnik niko ne zna u Srbiji. Videli od Albanaca pa izmiaslili praznik