Episkop bački Irinej čestitao dragom prijatelju Vučiću na pobedi otadžbinske opcije

Izvor:
Beta, Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Episkop bački Irinej čestitao je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na “trijumfu otadžbinske opcije” na izborima, oslovljavajući ga sa “uvaženi dospodine Predsedniče, dragi prijatelju”, čestitajući mu ujedno i slavu Svetog Nikolu.

Kako je saopštila Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike, Vučić je od episkopa Irineja primio česititku povodom uspešno održanih vanrednih parlamentarnih i lokalnih izbora i pobede koalicije “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”.

Episkop Irinej mu je u čestitki od srca čestito slavu, želeći mu zdavlje i porodičnu sreću, kao i “uspeh u misiji očuvanja Srpstva i Srbije u teškim okolnostima”.

“Upućujem Vam ujedno srdačne čestitke povodom izbornog trijumfa otadžbinske opcije koju, zajedno sa svojim saradnicima, zastupate i za koju se, ne štedeći sebe, zalažete, sa molitvenom željom da Vas Bog blagoslovi i dade Vam mnogo uspeha u daljem vršenju poverene Vam najodgovornije državničke dužnosti, u našem vremenu ogromnih izazova i iskušenja sa kojima je suočena naša Otadžbina i srpski narod u celini”, naveo je episkop Irineja.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare