Kolerov: Vučićevi propagandisti hoće od Putina da naprave saučesnika u izdaji Kosova! Ovo je podlost!

Izvor:

Kolerov: Žele da Putina postave odgovornim za izdaju Kosova

“Rusija nikada neće podržati niti odobriti secesiju Kosova, što bi za Srbiju kao suverenu državu bilo ubistvo.”

Ovo je izjavio glavni i odgovorni urednik federalne agencije Regnum Modest Kolerov 23. novembra u Moskvi, tokom predstavljanja zbornika „Kosovo, Srbija, Rusija“, koje je održano u pres centru Regnuma.

„U kontekstu ishitrenog, po svaku cenu, kapitulantskog pokušaja srpskih vlasti da se integrišu u Evropsku uniju i NATO, nastaviće se ofanzive kosovskog faktora na druge delove Srbije. Samo budale ne vidi da će se ta težnja za širenjem nastaviti“, smatra Kolerov.

On je podsetio da se dnevni red posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Moskvi, koja počinje 24. novembra, formalno tiče tehničkog pitanja Balkanskog toka i produženja gasnog ugovora na “milion godina”.

Foto: Regnum.ru

“Dobro, ali ‘Balkanski tok’  je počeo mnogo pre Vučića. Veoma dugo se pripremao i gradio, administracija za administracijom su u tome učestvovale, jer je ovo strateški projekat, a ne politički. Nikakve posebne zasluge nema Vučić u tome, svaka vlada bi to učinla“, rekao je Kolerov.

“Zato je glupo povezivati ‘Balkanski tok’ sa temom Kosova, kao što to rade Vučićevi propagandisti u Rusiji,” smatra glavni urednik IA REGNUM .

„Povezivanje Balkanskog toka i Kosova je demagogija. Balkanski tok je strateško pitanje. A vi koji predajete Kosovo, vi ste izdajice. Vi ste dvostruki izdajnici, jer želite da naš Putin bude odgovoran za vašu izdaju. Ovo je već podlost “, zaključio je Modest Kolerov.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare