Lavrov prepisao terapiju BABAMA NARIKAČAMA nad Ukrajinom (VIDEO)

Izvor:
Politički.rs, Foto: Ilustracija

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov, u jednom od svojih obraćanja, posvetio je pažnju naparsno probuđenim, ustreptalim belosvetskim humanistima i borcima za slobodu sveta po meri Sjedinjenih američkih država.

Foto : Press-služba MID RF

Lavrov je tim vaskrslim Majkama Terezama prepisao svojevrsnu terapiju, koja će njihovu bol zbog ruske vojne operacije u Ukrajini (mada pravu bol koju oni osećaju je “bol u kurcu”, ko ga ima, i za ukrajinskim i za bilo kojim narodom) donekle ublažiti.

Terapija se sigurno odnosi i na naše, domaće histerične narikače, koji svojim krokodilskim suzama pokušavaju da se nakače na slavinu, ponajviše američke ambasade. Spisak tih narikača je poveći, tako da je gubljenje vremena sve ih nabrajati. Dovoljno je samo spomenuti Dragana ŠorGmaza, malog Balšu Milovog Božovića, pastiricu Šutanovca, raznorazne babe i dede u crnom, one  “Moramo” i ostalu gej-lezbo devijantnu gamad, pa da se čoveku zgadi život.

Još je Radoš Bajić u jednom od svojih “Sekula”, dijalogom između majke i ćerke na jednoj sahrani, u likovima te dve seljanke, dao pravu sliku pomenutih boraca i borkinja, natogradžanerskih lešinara:

“Ćerko, kako sam kukala?”

“Majko, zajebala si vek!”

Takvim babama narikačama, svetskim pa i našim, obratio se Lavrov

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
naxis605
2 godine pre

Kulturan čovek. Ja nisam. Ja bi to oterao sve u kurac.