Opozicija u Negotinu pozvala na BOJKOT lokalnih izbora: Krajina će se OSLOBODITI masovnim NARODNIM PROTESTIMA

Izvor:
Politički.rs

Ujedinjena negotinska opozicija (UNO) koju sačinjavaju stranke i pokreti DS, SSP, SRPSKI POKRET DVERI, SDS, NRS, GG ZA NEGOTIN BEZ DIKTATURE, izdala je saopštenje povodom predstojećih lokalnih izbora u Negotinu koje prenosimo u celosti

Ujedinjena negotinska opozicija (UNO) poziva građane opštine Negotin na BOJKOT lažnih i neslobodnih izbora, zakazanih za 17. oktobar 2021. godine.

Na drugom sastanku UNO, održanom 29.09.2021. godine u Negotinu, izabran je BOJKOT-ŠTAB, zadužen za planiranje i realizaciju bojkot-kampanje lažnih i neslobodnih izbora, koji je na svojoj prvoj sednici doneo Plan i program BOJKOT-KAMPANJE, koja će biti sprovedena tokom oktobra meseca u gradu i selima, medijski i terenski, aktivno i odgovorno.

Lažni i neslobodni izbori su i zdravstveno nebezbedni, jer je u našoj opštini svaki četvrti testirani pozitivan na korona virus, dok svakog drugog, trećeg dana premine neko od naših rođaka, komšija i prijatelja. U Srbiji se već danima zaražava preko 8000 ljudi, dok svakodnevno umire, bezmalo, pedeset građana Srbije. Na žalost, to režimske stranke i njihove satelite, kojima su, bez izuzetka, prikupljali, i još uvek nekima prikupljaju potpise, kako bi učestvovali na lažnim i neslobodnim izborima kako bi bili „legitimni“, apsolutno ne interesuje.

Izbori su neslobodni, jer u opštini Negotin, kao i u čitavoj zarobljenoj Srbiji, već godinama unazad, nema osnovnih, minimalnih zakonskih uslova za slobodne i poštene izbore.

Nema slobode izbora, nema slobode medija, nema slobode političkog i sindikalnog delovanja, nema slobode mišljenja i slobode govora. Ljudi se, ucenama i pretnjama, prisiljavaju da izađu na lažne i neslobodne izbore, i na njima glasaju za stranke vladajućeg režima. To nisu izbori. To je farsa, rijaliti-šou, pozorišna lutkarska predstava, u kojoj autokrata, kanapom oko prstiju, pomera gore-dole, napred-nazad, svoje lutke, gde i kad mu zatreba.

Izbori su lažni, jer na njima, zapravo, nema između čega da se bira.

Imamo stranke vladajućeg režima i njihovu omiljenu i poželjnu „opoziciju“, njihove poslušnike i podanike, njihove dojučerašnje, pa i sadašnje, šefove službi, predsednike lovaca, direktore i načelnike u Domu zdravlja, odbornike i aktiviste u gradu i selima, od kojih i sada, većina ima članske karte SNS i SPS. Građani mogu samo da biraju između njih i njihovih satelitskih stranaka i pokreta, čime bi samo povećali izlaznost, što i jeste glavni zadatak lažnih i od režima skrpljenih „opozicionara.“

Ovi lažni i neslobodni izbori se održavaju „u jeku“ najgoreg talasa koronavirusa, a mogli su biti održani bilo kog dana, sve do aprila sledeće godine, imenovanjem Privremenog opštinskog organa, što je već jednom urađeno, decembra 2017. godine.

Takođe, svi znaju, da će na proleće, nakon ustavnih promena, biti održani opšti izbori, na svim nivoima.

Ali, njih je baš briga što svakog dana umire 40-50 ljudi, što se zarazi preko 8000 građana. Njima su jedino bitni fotelje, kriminal i korupcija, funkcije, vlast po svaku cenu, pa i po cenu života i zdravlja građana opštine Negotin. Njih je baš briga za decu Srbije. Oni brinu samo za svoju decu.

I zato: bojkot ludila, bojkot kriminala i korupcije, bojkot lažnih i neslobodnih izbora.

BOJKOT DO OSLOBOĐENJA. BOJKOT – DO SLOBODNE SRBIJE!

Hrabri i čestiti Narod Srbije i Krajine će sam sebe OSLOBODITI, na slobodnim trgovima i bulevarima, u mirnim i nenasilnim, ali odlučnim i masovnim, NARODNIM PROTESTIMA.

U Negotinu, 30.09.2021.g.

DS, SSP, DVERI, SDS, NRS, GG ZA NEGOTIN BEZ DIKTATURE (UNO)

NE PROPUSTITE:

BIVŠI ŠEF BIA u Negotinu nosilac izborne liste stranke Vuka Jeremića

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare