SKANDALOZNO: Mlađan Đorđević brani Vučića od Mirovića i Dragane Trifković

Izvor:
Politički.rs, Foto: Printscreen, Instagram

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević, gostujući u emisiji na zrenjaninskoj KTV Televiziji, stao je u odbranu predsednika Aleksandra Vučića, izjavljujući da Vučić nije jedini krivac za sve što se dešava, i da ne bi mogao da radi to što radi da nema podršku vrha Srpske pravoslavne crkve i opozicije.

Foto: Printscreen

Gostujući u emisiji “Bez cenzure” sa Draganom Trifković iz Centra za geostrateške studije i profesorom Dejanom Mirovićem, Mlađan Đorđević je branio kako on kaže “mafijaša, bitangu iz Čipuljića i izdajnika Aleksanra Vučića” od napada Dragane Trifković i profesora Dejana Mirovića, koji je između ostalog u emisiji tvrdio da “Srbija u poslednjih 200 godina nije imala izdajnika kao što je Aleksandar Vučić”.

Đorđević u emisiji pojašnjava da je Vučiću dozvoljeno da se ponaša kako se ponaša jer ima podršku i leve i desne takozvane opozicije a posebno vrha Srpske pravoslavne crkve.

 

 

Predsednik pokreta “Oslobođenje” pojašnjava da je Vučiću u nepočinstvima posebno pomogao Prvoslav Perić koji je unizio instituciju srpskog patrijarha. Kao pomagača, predsednik Oslobođenja nije izostavio “junaka” i “patriotu” Boška Obradovića i kako kaže “njegovih 100.000 Čečena ispred Hrama Svetog Save“.

 

 

 

 

Mlađan Đorđević, opravdavajući Vučićevo ponašanje i uništavanje Srbije, kaže da on radi ono što smo mu dozvolili i da mu u tome pomaže i tzv. opozicija na čelu sa Đilasom, Vukom i Lutovcem koja mu je dala legitimitet da može da radi šta hoće i da bije koga hoće. Zato je policija danas s pravom tukla profesora Dejana Mirovića (koga je bez ikakvog povoda pretukla srpska policija dok je šetao gradom).

 

 

Đorđević je tokom emisije pojasnio da je u stvari gej parada ili tzv. parada pedera u Srbiji počela još 2012. dolaskom Aleksandra Vučića na vlast.

To govore i činjenice da po treći put za predsednika Vlade imamo osobu netradicionalne seksualne orijentacije a da se članovi Vlade biraju prema seksualnim devijacijama“, kazao je Đorđević.

Đorđević je komentarisao i sednicu Skupštine Srbije na kojoj je, kako on između ostalog kaže da je “Aleksandar Vučić oprao izdaju predstavljajući se kao mučenik koji se brani od razbojnika Milice Zavetnice (koja ga poredi sa Carom Lazarom) i Boška Obradovića kome je Vučić veliki državnik.

 

Ne propustite da pogledate celu, jako kvalitetnu i zanimljivu emisiju, jedine slobodne televizije u Srbiji.

 

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
stevan
stevan
1 godina pre

Odgledao sam emisiju davno i tvrdim da ste naslov izvukli iz konteksta moguće i zlonamerno.Neka svako pogleda celu emisiju i biće mu jasno da se i Dejan Mirović složio sa Djorđevićem i da nije bilo u emisiji nikakve replike na izrečeno a još manje rasprave ili svađe. I Mlađan Đorđević se slaže da je Vučić najveći izdajnik u istoriji srpskog naroda ali i današnja tkzv opozicija nije ništa bolja od samog režima, verovatno što je i sama ista.