Lupanje u šerpe: Kad god Srbima nešto prekurči, pojavljuje se Druga Srbija da ispumpa energiju

Lupanje u šerpe: Kad god Srbima nešto prekurči, pojavljuje se Druga Srbija da ispumpa energiju

Neverovatno je kako se, kad god Sorabima nešto prekurči, pojavljuje Druga Srbija da ispumpa energiju.

Lupanje u šerpe: Kad god Srbima nešto prekurči, pojavljuje se Druga Srbija da ispumpa energiju
Piše: Milan Milenković, Foto: Aleksandra Milenković

Lupanje u šerpe:

U pitanju je redovno neka besmislena akcija, koja je samo reakcija na ono što je vlast već uradila. Nikada to nije proaktivan gest.

Onomad su šetali subotom noću, “1 od 5 miliona”, sve dok policija nije istestirala softver za prepoznavanje lica. Pre toga “Ne davimo Beograd”,  sada ovo,  a efekat redovno – nula.

Obrazloženje: bar nešto rade.

Isto obrazloženje ima, ali u dlaku, svaki penzos za Vučića: bar nešto radi.

Pri tom, svako ko kaže da je to besmisleno i da samo relaksira vlast i strance, drugosrbijanci dočekuju neprijateljski, u smislu: naše akcije propadaju zato što vi sedite kući!

Nemojte vi na nas da se vadite, nego lepo sami, kad već znate kako.

Vrednosno je drugosrbijanština nemoćna, slugeranjska i alava, kao i vlast. Izvan tih vrednosti, ona ne postoji, unutar njih je antisrpska.

Pričao sam ljudima da ne idu na “Ne davimo Beograd”, da ne idu na “1 od 5 miliona”, da će biti izmanipulisani, ama ne vredi. Aktivisti! Usrali su se kao golubovi po Bilevaru Kralja Aleksandra i sad će-pogodte-opet da budu pametni sa lupanjem po šerpama.

Kad ne uspeju, kao što i neće, jer niko nije oboren pištaljkama i halabukom, bićemo krivi mi, što nismo pištali i lupali. Obrazac vam je već poznat.

Pozivam svakoga ko lupa u šerpe i lonce da sutra, kad to ne upali, na fejsbuk postavi svoju sliku sa magarećim ušima i da se ne vadi na druge što se usrao. Da lepo prizna da je moron, da kad nije pametan, bar bude pošten.

Pratite emisije Milana Milenkovića svakoga dana na Jutjub kanalu Radio 2M

 

Ostavite komentar