Rujević: Radule ušao u Vladu kao zagovornik EU, a sad se ulaguje Dačiću da bude ministar za vinčansku kulturu

Rujević: Radule ušao u Vladu kao zagovornik EU, a sad se ulaguje Dačiću da bude ministar za vinčansku kulturu

Novinar Dojče velea Nemanja Rujević, prokomentarisao je na Tviteru nedavno gostovanje Saše Radulovića, bivšeg ministra u vladi Ivice Dačića i predsednika grupe građana “Dosta je bilo”, u emisiji “Upitnik” na RTS-u.

Radule je prošli put ušao u Vladu kao bloger sa b92, pionir Silicijumske doline, neoliberalni zagovornik Evropske unije, a sad se preporučuje da bude ministar za antikolonijalizam, vraćanje Kosova i vinčansku kulturu. Ne znam šta bi rekao vunderkind Krstić, napisao je Rujević i dodao:

Za njegov kambek u vlast nije presudno da njegova grupa građana (pošto stranku nikad nije stvorio) pređe cenzus – eno, Čomić je i ovako ministarka – ali bi prelazak cenzusa bio od pomoći jer bi kapalo po 50 soma evra mesečno na račun ovlašćenog lica grupe građana, a to je on.

Tome u prilog se Radule u Upitniku ulagivao Dačiću i tvrdio da vidi nekakvu spremnost vlasti da ojača demokratiju i parlament, naljutio se samo kad ga je ona pojava zvana Orlić podsetila na blamantnu epizodu drndanja gitare u Skupštini, zaključio je Rujević

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar