Jorgovanka: Često ga pitam ‘Aleksandre, da li te je dostojan ovaj narod?’

Izvor:
Beta, Politički.rs

Guvernerka Narodne banke Srbije JorgovankaTabaković danas pred poslanicima brani predlog za izbor viceguvernera, a poslanici su da sada uglavnom hvalili rad guvernerke NBS i njenih saradnika.

Jedan od retkih koji je kritikovao njenu politiku je samostalni poslaniki Vladani Glišići koji joj je zamerio da nastavlja istu politiku kao njeni prethodnici koji su prodali sve domaće banke.

Glišić je rekao da je Tabaković dok je bila u opoziciji kritikovala takvu politiku, a onda nastavila da radi tako da nema inflacije, ali da sve ide na ruku stranim bankarima.

Tabaković je upotrebila metaforu da „društvo nije brod koji možete da izvučete na obalu pa da ga popravite, nego plovi i ne može da napravi zaokret odjednom.

Dodala je da je trpela pritiske kad je predlagala zakon da Dina kartica bude obavezna kartica, uz ostale,

„Ja sam i tada pitala onog ko je za mene, čovek koji se po hrabrosti i neproračunatosti ne može uporediti ni sa kim. Ja mu često kažem ‘Aleksandre, da li te je dostojan ovaj narod?’ Pitala sam ga imam li podršku poslaničke većine i on mi je rekao da imam“, objasnila je Tabaković i tako se plasilara visoko na lestvici odurnih beskičmenjaka i besramnih radikalskih spodoba, koje su samo zahvaljujući Šešelju i Vučiću, i svojoj podmuklosti i gramzivosti, mogle da se nađu tu gde jesu .

MOŽDA ČE VAS ZANIMATI

Kralj dupeuvlakača Bakarec: Ana Brnabić je za sve građane Srbije učinila više dobrog nego BILO KOJA ŽENA U ISTORIJI SRBIJE!

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare