Ćirjaković: Ja sam “bot” volonter

Ćirjaković: Ja sam “bot” volonter

Politikolog Zoran Ćirjaković reagovao je danas na kolumnu našeg autora Danka B. Marina “Zoran Ćirjaković – Zoksa fuksa od dvojkaškog Bg kruga”, u kojoj se Marin pozabavio likom i delom Ćirjakovića.

Reakciju na Tviteru, uvaženog Ćirjakovića, prenosimo u celosti

Tekst deluje kao da ga je pisao Petar Luković, a suflirala “siseles” Smajlović.

Samokritični Džender s radošću dočekuje kritiku, samo bi da ukaže – niti je nekada imao “kamarade saborce iz Druge Srbije” niti je sada plaćen. Volonterski služi narodu i vođi.

Egzekutori plemenitog Džendera ne mogu da shvate da i kada je bio autošovinista ili nešto slično Džender nije bio vezan, ni na jedan način, za pojedince, medije i organizacije iz Druge Srbije. Samo “glupi fikser”, kako ga je definisao frustrirani pacov Dejan Anastasijević.

Nažalost, nepojmljivo im je da je Džender misleći “bot” volonter. Njegova podrška Vučiću posledica je dubokog, višegodišnjeg promišljanja, koje je uključivalo postepeno spaljivanje brojnih iluzija o demokratiji, “Evropi” i korenima i logici anti-srpskih stavova na Zapadu.

Mislim da je moj najveći greh, posledica činjenice da sam (sasvim sam) postao klasno privilegovan, to što sam video mnogo toga po celom svetu i potrudio se da to razumem.

Nažalost, “višak” znanja i iskustava ume (svuda) da bude fatalan.

Rušim im umirujuću, crno-belu sliku.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare