SJAJNE VESTI: Dragutin Govedo i Dana ponovo u NIS-u, a Boška obasjala ružičasta zvezda

Izvor:
Politički.rs

Skupština NIS AD za članove Odbora direktora te kompanije izabrala je 11 osoba među kojima su Danica Drašković i čuveni Dragutin Matanović Govedo, prenele su danas agencije.

O veselom Matanoviću smo već pisali u tekstu “Govedo”, a o “ženi, mužu tata” Danici Drašković i o njenom crnogorsko-udbaškom projektu Vukašinu, saznaćete više u tekstovima Danka Marina.

Da članovi Odbora direktora NIS-a i čelni ljudi ove kompanije primaju natprosečne plate koje dostižu, kao u slučaju Dušana Bajatovića, čak 20.000 evra, javna je tajna već dugi niz godina.

Jedna od onih koja je u organima NIS-a 11 godina jeste i Danica Drašković, supruga lidera Srpskog pokreta obnove (SPO) Vuka Draškovića.

Iako je u invalidskoj penziji još od 1996 godine, Danica, za guljenje kože ovog, i fizički i mentalno osakaćenog naroda,  i te kako je zdrava i živahna.

Kako su mediji ranije pisali, plata Danice Drašković u NIS-u je 771.000 dinara.

Osim 771.000 dinara od NIS-a, Danica prima i penziju koja iznosi 40.000 dinara.

Drašković Danica, sem što se bavila poslovima dadilje i vaspitača uneređenoj nakazi Vuku Draškoviću, radila je i na poslovima finansija u banci, na pravno-ekonomskim poslovima u privredi i kao gradski sudija za prekršaje u Beogradu. Vlasnica je izdavačke kuće “Srpska reč”.

Postavljanjem Danice u Odbor direktora i držanjem nepostojećeg SPO u parlamentu, neumrla zločinačka (pod kontrolom CIA, MI-6 i BND) bezbednosna služba bivše JNA, po ko zna koji put je pokazala da brine o svojim kadrovima, koji su za njene interese zakrvili narode na ovim prostorima, razbili onu Jugoslaviju, napravili klanicu, i potom do gole kože odrali ovaj narod, sve vreme prodavajući im lažni nacionalizma preko spodoba kao što su Vuk, Šešelj ili  nešto kasnije Boško Obradović.

I kad smo već kad Boška, da javimo radosnu vest, neuravnoteženi Boško je našao makroa, i to u vidu američkog ambasadora Godfrija!

Lutao je godinama Bokica u politici prostituišući se  s kim stigne, ispunjavao sve prohteve, al’ niķad nije bilo dovoljno para za pohlepnog seoskog učitelja. Na kraju, kad je to kurvanje postalo svima očigledno, kad su počeli svi koji nešto znače u politici da ga izbegavaju, jer je Bokica počeo da se ponaša kao histerična prostitutka kojoj je radni vek pri kraju, naleteo je Boško jedne tople aprilske noći na Entonija, isplakao mu se na ramenu, izjadao i na vernost zakleo, a Entoni, slab na mušku suzu, uzeo ga je pod svoju zaštitu. I vrlo brzo mu je našao i prvu mušteriju – Aleksandra Vučića, i Bole se odmah našao pod sjajem ružičastih zvezda.

O ranim radovima, sazrevanju i propadanju Bokice Obradović pisaćemo ovih dana, sad za kraj, samo da poželimo Danici i Vuku, a i nezaboravnom Govedu, da u zdravlju i veselju troše krvave parice, da im crte budu što duže, a veseli drugari što mlađi i potentniji.

I kao što Bokičin Alek usklikne na kraju svakog svog obraćanja :”Živela Srbija!”, tim rečima završavamo ovaj tekst, znajući da Alek misli u sebi “Živela Srbija dok ne oplevim sve što ima, posle odoh, ko vas jebe kad ste je ionako nedostojni”.

Miša Milovanović

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Rusija PROTIV IMENOVANJA Vučićevog Šmita za visokog predstavnika u BiH. Đorđević zahvalio Rusiji što štiti Republiku Srpsku

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare